HG Hydraulische generator

Hydraulische generator

Onze hydraulische generators zetten hydraulisch vermogen om in elektriciteit.  De elektriciteit is geschikt voor alle soorten apparatuur van kleine apparatuur tot zware apparatuur. Zonder dat het extra brandstof kost.

Altijd stroom

Een werkende machine die is uitgerust met één van onze hydraulische generatoren heeft als voordeel dat je altijd stroom hebt ongeacht waar je bent en wat je aan het doen bent. Vanwege de compacte afmetingen kunnen de generatoren op vele soorten machines van elk formaat zonder problemen geïnstalleerd worden.

Onze hydraulische generatoren produceren stroom tijdens het dagelijkse werk  dit betekent dat u altijd stroom heeft.

Betrouwbaar en Duurzaam

Onze generatoren staan garant voor een hoge constante kwaliteit stroom die altijd voor u beschikbaar is. Dit komt doordat ze meedraaien op de kracht van het hydrauliek systeem op uw machine. Dankzij het automatische snelheidsregelventiel en het trillingsvrij lopen blijft onze stroom op een constante kwaliteit voor u beschikbaar.  In vergelijking met andere soorten verbrandingsgeneratoren zijn onze hydraulische generatoren de helft  van gewicht en grootte. Andere voordelen zijn langlopende levensduur en duurzaamheid.