HGV Variabele hydraulische generator

Wat is HGV
Ons variabel generator systeem is ontworpen voor voertuigen zoals:
-Bestelwagens
-Vrachtwagens
-Boten
-Servicebussen

Ons systeem is ontwikkeld om in al deze soorten voertuigen een hoge kwaliteit elektriciteit te genereren. Het HGV systeem is ontwikkeld dat bijna elk product van hydrauliek power.nl geïnstalleerd kan worden in het voertuig en/of machine.  Het systeem is een complete oplossing die ook geschikt is voor machines en voertuigen zonder bestaand hydrauliek systeem.
Ons HGV werkt direct op de motor van het voertuig en is stil in gebruik. Doordat het systeem rechtstreeks is aangesloten op de motor heeft het geen extra brandstof nodig. Het systeem werkt al goed bij een laag toerental.
Het belangrijkste punt van het systeem is een hydraulische product, die het  ingebouwde hydraulische vermogen omzet in elektriciteit, lasstroom en lucht- en waterdruk. De automatische snelheidsregeling zorgt ervoor dat het product veilig en duurzaam in gebruik is. Naast de hydraulische product bevat het systeem ook een hydraulische pomp, elektromagnetische stuurklep en een oliekoeler als onderdeel van de generator of afzonderlijk.  Wanneer nodig kan word een compacte olietank toegevoegd aan het systeem.