HMAG Hydraulische magneet generator

Hydraulisch hef vermogen

De hydraulische magneet generator zet hydraulisch vermogen van een werkende machine in magnetisch hefvermogen. Een werkende machine met een geïnstalleerde magneet + generator is altijd klaar voor heffen met voor iedere werkzaamheid. De magneet generator zorgt niet voor extra brandstofkosten, want het draait mee op het hydraulische vermogen van uw machine.

Snel, duurzaam en veilig
Snel demagnetiseren staat garant voor goede en snelle afhandeling van elk ijzerhoudend materiaal.
HMAG werkt zonder enige haperingen of schokken. De automatische snelheidscontrole op de generator die ervoor zorgt dat de generator altijd constant en veilig werkt voor een langdurige tijd.

Elektriciteit voor externe gereedschappen

De mogelijkheid is er om op de generator een extra stroompunt te maken zodat u voor al uw externe gereedschappen ook stroom hebt.

Flexibele oplossing

De hydrauliek magneet zou op meerdere machines kunnen werken met een geïnstalleerde magneet generator. Door het gemakkelijke plug-and-play systeem kunt u gemakkelijk de magneet  van machine laten wisselen. Het HMAG systeem werkt geheel op de extra functie van een machine en is daarom makkelijk op meerder machines te gebruiken. Mocht de machine niet beschikken over een extra functie is er de mogelijkheid om de producten te splitsen zodat u op één machine altijd de magneet zou kunnen gebruiken.