HPW-DUST Hoge druk stof onderdrukkingssysteem

Stof onderdrukkingssysteem.

Door middel van ons HPW-DUST systeem is stofbestrijding eenvoudig te bedienen en te gebruiken en blijft bij de sloop de lucht om de sloop schoner. Het maakt de lucht duidelijker en dat resulteert in beter zich en veiliger werken. Het systeem kan effectief gebruikt worden in al het machinaal bediende werk waar stof bij vrij komt.

Ons hoge druk stofonderdrukking systeem is gebaseerd op de krachtige hydraulische hogedruk water-pomp. De hoge druk besproeid direct de omgeving van het werkgebied waardoor de stof door de nevel verdwijnt.

druk stofonderdrukking systeem – met een laag waterverbruik.

Het systeem heeft twee instellingen voor water-output. Hierdoor kan de hoeveelheid water worden aangepast voor de beste geschiktheid voor elke situatie. Combinatie van kleine waterdruppeltjes en hoge druk zullen resulteren in een effectieve kleine hoeveelheid water. Dit op helpt om de wateroverlast op de werkplek te voorkomen. Het gebruikte water kan worden genomen uit een waterleiding of een aparte tank die word geïnstalleerd op de machine waarmee word gewerkt.