INFRA PRO 2016 BEURS

Wij zijn van 27-27 Oktober te vinden op de INFRA PRO beurs in Gorinchem. U vind ons op stand nummer 244. Informatie over de beurs: Vooruitgang door kennisverbinding De wereld […]

20 oktober 2016 // hydrauliekpower // No Comments //

Wij zijn van 27-27 Oktober te vinden op de INFRA PRO beurs in Gorinchem.
U vind ons op stand nummer 244.

Informatie over de beurs:

Vooruitgang door kennisverbinding
De wereld van infrastructuur beweegt volop. Door o.a. toenemende mobiliteit en aandacht voor duurzaamheid spelen technologische innovaties in de grond-, weg- en waterbouw een grotere rol dan ooit. Vakbeurs InfraPro speelt op deze ontwikkelingen in. Daar mag u als brancheprofessional niet ontbreken!

Circulaire Economie
InfraPro staat deze editie in het teken van Circulaire Economie. In een Circulaire Economie worden producten en materialen hergebruikt. Grondstoffen verliezen hierdoor niet of nauwelijks hun waarde. Van inkoop tot gebruik kijkt men naar duurzame oplossingen. Deze cyclus kent voordelen als: lagere grondstofkosten, minder afvalstoffen en nieuwe kansen tot ketensamenwerking. Bezoek InfraPro, ontdek de kansen die Circulaire Economie biedt en maak kennis met de nieuwste innovaties binnen de branche.

Nieuw op de beurs
Deze editie van InfraPro introducere zijn er verschillende buitendemonstraties en is er een speciaal starters- en netwerkplein. InfraPro heeft een uitgebreid kennisprogramma en een Must See route, die u langs alle innovaties op de beurs loodst. Ook is er extra aandacht voor aannemers en asfalt middels themapleinen.

Registreer u nu voor gratis e-tickets!


Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Leave a Reply